Τρόποι Πληρωμής - Αποστολές

Τρόποι πληρωμής

Υπάρχουν τρεις διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής:
 
1) Αντικαταβολή: Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μετρητοίς κατά την παράδοση των προϊόντων στον οδηγό της μεταφορικής εταιρίας που συνεργάζεται το nipper.gr. Η επιλογή πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για αγορές έως 200€.
 
2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης πριν ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων.
 
3) Online πληρωμή: Η πληρωμή γίνεται στο ασφαλές περιβάλλον της Viva. Η Viva είναι υπεύθυνη και εγγυάται την ασφάλεια της συναλλαγής σας. Η πληρωμή μέσω Viva ισχύει για όλες τις κάρτες και δεν έχει κανένα έξτρα κόστος για συναλλαγές μεταξύ τραπεζών προς τον πελάτη.
Τρόποι αποστολής
 
Το nipper συνεργάζεται με την εταιρία ΕΛΤΑ και την υπηρεσία “Πόρτα-Πόρτα” (https://www.elta-courier.gr/portaporta).
 
Τα προϊόντα θα σας παραδίδονται εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, κακοκαιρία και άλλοι απρόβλεπτοι παράγοντες ενδέχεται να επιφέρουν καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Αυτή είναι μια ειδοποίηση cookies που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε από τη Διαχείριση. Χρησιμοποιούμε cookies για να σας δώσουμε μια άριστη εμπειρία πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας!

Pre-loader